Keer op keer stel je het uit om met auto rijlessen te beginnen. Het is niet zo dat je het niet wilt, maar…

Liever praat je er niet over, want wat zullen anderen er wel niet over denken? Je bent bang om te rijden. Het lijkt je fantastisch en in je dromen maak je de mooiste roadtrips. Je eerste rijles heb je echter nog niet geboekt.

FAALANGST… Zo, dat is er uit, je bent bang om achter het stuur te kruipen. En dan het rijexamen, dat zie je al helemaal niet zitten.

Geeft niks, weet je, want je bent niet de enige die hier mee kampt. Het komt veel meer voor dan je denkt. En ik kan je helpen. Ik heb ervaring met leerlingen met faalangst en ik heb er al veel vanaf weten te helpen. Door met een rustige rijinstructeur aan de slag te gaan, komt het helemaal goed. Wanneer wij samen aan de slag gaan, zul je merken dat je een stuk rustiger zal worden.

Mocht je toch nog veel spanningen voor het examen zelf hebben, dan is er bij het CBR ook een mogelijkheid om af te rijden met een examinator die getraind is om examens af te nemen bij mensen met faalangst. Er wordt dan een faalangstexamen afgenomen en in praktijk, kan ik je vertellen, slagen veel van jouw lotgenoten glansrijk voor dit examen.