Rijschool Wateringen

Rijschool Wateringen

Bent u op zoek naar een professioneel rijschool Wateringen ? Dan bent u zeker bij Rijschool Henk Noordzij aan het juiste adres. Rijschool Henk Noordzij geeft al ruim 15 jaar met veel plezier autorijlessen. Onze rijschool is een autorijschool met een gewone naam zou u zeggen, maar met een buitengewone service waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voorop staat. Bij onze rijschool Wateringen geven wij speciale aandacht voor mensen die last hebben van faalangst, weinig (zelf)vertrouwen of examenvrees hebben.

Onze rijschool uit regio Wateringen biedt u vele voordelen, waaronder ook de volgende:

 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht staan centraal;
 • Bij ons krijg je altijd een gratis proefles;
 • Wij hebben een unieke garantie regeling!

Wilt u meer weten over onze rijschool Wateringen? Of direct een gratis proef rijles bij ons afnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of bel naar 06 – 55 70 37 87. Heeft u bepaalde vragen? Bekijk dan eerst even onze FAQ’s.

 

Alles in één Garantie bij onze rijschool Wateringen

Met deze speciale garantie van onze rijschool uit regio Wateringen bent u ervan verzekerd dat u van uw rijbewijs voor een vaste prijs. Dit speciale pakket bestaat uit:

 • Onbeperkt autorijlessen;
 • Een tussentijdse toets, inclusief autohuur;
 • Onbeperkt examens, inclusief autohuur;
 • En tot slot Online Theorie en examen training.Voor u dus geen gedoe, geen bijkomende kosten. Alles zit in dit speciale garantie pakket van onze autorijschool uit Wateringen. Wij hebben echter wel een voorwaarde bij dit pakket. U dient binnen een jaar uw rijbewijs gehaald te hebben. Meer weten hierover? Lees dan ook onze voorwaarden. 

  Rijschool Wateringen ook voor faalangst!

  Zoals iedereen wellicht wel weet kan spanning situaties met zich mee brengen. Het is heel normaal dat je bij lastige situaties een lichamelijke spanning voelt. Het is immers een normale, gezonde reactie op een “bedreigende” gebeurtenis. Het wordt een probleem wanneer u op dergelijke momenten zo gegrepen bent door de angst voor mislukking dat uw prestatie hieronder ernstig lijdt en u niet meer prettig en ontspannen functioneert. Als dit het geval is, dan kunnen we spreken van faalangst. Herkent u uzelf hierin?

  Dan is het goed mogelijk dat u last heeft van faalangst. Als u dan vermoed dat u last heeft van faalangst voor het rijexamen, dan bent u bij onze autorijschool in Wateringen zeker aan het juiste adres. Onze rijinstructeur is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Meer weten hierover? Neem dan gerust contact met ons op.