Autorijschool Zoetermeer

Bent u op zoek naar een professioneel autorijschool in Zoetermeer? Dan bent u zeker bij Rijschool Henk Noordzij aan het juiste adres. Autorijschool Henk Noordzij geeft al ruim 15 jaar met veel plezier autorijlessen. Onze rijschool is een autorijschool met een gewone naam zou u zeggen, maar met een buitengewone service waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voorop staat. Bij onze autorijschool Zoetermeer geven wij speciale aandacht voor mensen die last hebben van faalangst, weinig (zelf)vertrouwen of examenvrees hebben.

Onze autorijschool uit regio Zoetermeer biedt u vele voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht staan centraal;
  • Bij ons krijg je altijd een gratis proefles;
  • Wij hebben een unieke garantie regeling!

Wilt u meer weten over onze autorijschool uit regio Zoetermeer? Of direct een rijles bij ons afnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of bel naar 06 – 55 70 37 87. Heeft u bepaalde vragen? Bekijk dan eerst even onze FAQ’s.

Alles in één Garantie bij autorijschool Zoetermeer

Met deze speciale garantie van onze autorijschool uit regio Zoetermeer bent u ervan verzekerd dat u van uw rijbewijs voor een vaste prijs. Dit speciale pakket bestaat uit:

  • Onbeperkt autorijlessen;
  • Een tussentijdse toets, inclusief autohuur;
  • Onbeperkt examens, inclusief autohuur;
  • En tot slot Online Theorie en examen training.

Voor u dus geen gedoe, geen bijkomende kosten. Alles zit in dit speciale garantie pakket van onze autorijschool uit Zoetermeer. Wij hebben echter wel een voorwaarde bij dit pakket. U dient binnen een jaar uw rijbewijs gehaald te hebben. Meer weten hierover? Lees dan ook onze voorwaarden.

Geef een rijles cadeau van onze rijschool Zoetermeer

Als u dochter of zoon of een ander familielid 16½ is, wat is er dan leuker dan een rijles van onze autorijschool cadeau te krijgen. U kan een cadeaubon geven in verschillende waardes en onze rij instructeur haalt de ontvanger als verrassing op voor zijn of haar eerste rijles. Lijkt het u wat om een rijles cadeau te geven? Dan hoeft u enkel ons formulier in te vullen voor het aanvragen van een cadeaubon.